روش تغییر مالکیت یک فایل یا فولدر در گوگل درایو

طور پیش فرض ، شما صاحب پرونده ای هستید که در Google Drive آپلود یا ایجاد کرده اید. با این حال ، اگر می خواهید مالکیت یک پرونده را به شخص دیگری منتقل کنید ، این روند ساده است.
توجه کنید که وقتی که مالکیت یک پرونده را تغییر دادید، دیگر خودتان نمی توانید تغییرات را ملغی کنید. بدین ترتیب شاید حتی صاحب جدید پرونده شما را از دسترسی بیشتر نسبت به آن پرونده، منع کند. پس این ریسک را بپذیرید و بعد آن چه را که می خواهید واگذار کنید.

تغییر مالکیت چه اسنادی در گوگل درایو امکان پذیر است

وقتی که می خواهید در گوگل درایو، مالکیت پرونده ها را تغییر دهید باید بدانید که تنها می توانید آیتم های زیر را با این تغییر، همگام کنید:

Google Docs
Google Slides
Google Forms
Google Sheets
Google My Maps
Google Drawings
Folder

به عبارتی تقریبا هر چیزی را که به عنوان یک سند بشناسید می توانید تغییر مالکیت دهید

نیازمندی های تغییر مالکیت اسناد درایو
برای تغییر صاحب و مالک یک سند نیاز به این دارید که ابتدا این فایل ایجاد شده یا آپلود شده را با او به اشتراک بگذارید. برای اشتراک گذاری فایل در گوگل درایو به جهت تغییر مالکیت باید طرفین اکانت گوگل داشته باشند.
روند تغییر مالکیت برای اسناد در گوگل درایو، برای تمام فایل ها شبیه به هم است. پس ما فقط کار اموزش را روی یک فایل آموزش می دهیم.

روش تغییر صاحب و مالک یک فایل در گوگل درایو
برای شروع کار خود، ابتدا به صفحه اول گوگل درایو بروید
فایل دلخواه خود را که قصد تغییر مالکیت آن را دارید انتخاب و Share را بزنید

اگر هنوز کسی را به اشتراک نگذاشته اید، از پنجره Share، می توانید ایمیل فرد مورد نظر خود را اضافه کنید.
ایمیل را باید در زیر بخش People بنویسید.
در آخر برای اشتراک گذاری دکمه Send را بزنید.

در پایین صفحه اشتراک گذاری، Advanced را مشاهده می کنید. آن را کلیک کنید:

در قسمت پیشرفته، در زیر بخش  Who Has Access، روی منوی کشویی کلیک کنید و Is Owner را انتخاب کنید

در نهایت روی گزینه Save Changes کلیک کنید.

چون این کار ریسک دارد، گوگل درایو دوباره از شما سوال می پرسد که آیا واقعا مطمئن هستید که صاحب این پرونده را تغییر دهید؟
اگر مطمئن هستید Yes را بزنید و تنظیمات را تمام کنید و مالکیت فایل مورد نظر را به فرد مورد نظر ارائه کنید.
توجه: اگر یک پوشه یا فولدر را تغییر مالکیت دهید، تنها خود فولدر نه هر فایلی که در آن است، مالکیتش به فرد دیگر منتقل می شود.
وقتی که تنظیمات را تا به اینجا انجام دادید و از نظر خودتان مالک را تغییر دادید، یک ایمیل برای فرد مقابل ارسال می شود و آن چه اتفاق افتاده را به اطلاع او خواهد رساند.

بدین ترتیب صاحب فایل مورد نظر کسی دیگر خواهد بود اما شما هنوز می توانید ویرایش های لازم را روی آن فایل ایجاد کنید، مگر این که صاحب فایل با کمک تنظیمات، این دسترسی را از شما بگیرد.
آیا در این باره سوالی دارید؟
منبع
Source: GooyaIT

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال و برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.