آیا با گرفتن اسکرین شات از استتوس کاربران واتس اپ نوتیفی ارسال می شود؟

چند روز پیش در مورد موضوعی مهم در اینستاگرام مقاله ای نوشتم با این عنوان که، چطور از عکس های دایرکت اسکرین شات بگیریم تا نوتیفی ای برای کسی ارسال نشود! این مقاله را می توانید از این جا بخوانید. اما چیزی که ذهن چند تن از دوستان را دگیر کرده بود این است که! آیا واتس اپ هم برای گرفتن اسکرین شات از استتوس ها نوتیفی ارسال می کند!

خب این نگرانی کاملا طبیعی است چرا که قابلیت استتوس واتس اپ نشات گرفته شده از قابلیت هایی مثل استوری در اسنپچت و اینستاگرام است پس طبیعی است که در شرایط مشابه نگران این مساله باشیم.

این چیز عجیبی نیست که گاهی از محتویات استتوس یکی از مخاطبان خوشمان بیاید و بخواهیم از آن اسکرین شات بگیریم و یا فیلم آن را دانلود کنیم. برای یاد گرفتن شیوه دانلود استتوس های واتس اپ اینجا را کلیک کنید.
اما خب شاید برای برخی دانلود استتوس ناخوشایند باشد. البته من معتقدم اگر کسی دوست ندارد محتویاتی از استتوس اش توسط کسی دانلود شود قطعا نباید این استتوس را نشر دهد چرا که مدیریت کاربران راحت نیست.

اما واقعا آیا با گرفتن اسکرین شات از استتوس واتس اپ کاربر مطلع می شود؟
اگر دغدغه شما مربوط به ایامی قبل از آگوست ۲۰۱۸ است باید بگوییم که متاسافانه تا این تاریخ، اکتیویتی های روی استتوس ها برای کاربران ارسال می شده است. بنابراین اگر شما در این ایام، عکسی از استتوسی گرفته اید یا فیلمی را ذخیره کرده اید به کاربران اعلام شده است. اما درست از آگوست ۲۰۱۸ این قابلیت برداشته شده است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
واتس اپ تصمیم داشته که با این قابلیت یعنی استتوس بیزینس ها و مردم را بیشتر با هم در ارتباط قرار دهد. به نظر می رسد که برداشتن برخی محدودیت ها طبیعی باشد.
البته شاید این خبر کمی ترسناک باشد که از این به بعد هر کس استوری یا استتوس شما را در واتس اپ ببیند و از آن اسکرین شات بگیرد، شما مطلع نمی شوید.

برای در امان ماندن از خطرات احتمالی چکار کنیم؟
خب ساده است. واتس اپ برای این که بتواند خیال کاربران را جمع و راحت کند یک سری پارامترهای امنیتی دارد که می توانید بر اساس آن استوری های تان را شخصی سازی کنید. مثلا می توانید مشخص کنید که این استتوس و استوری ها برای چه کسانی نمایش داده شوند و یا به چه کسانی نمایش داده شوند.
اگر چه اطمینان صد درصدی به نزدیک ترین دوستان نیز کاری ریسک پذیر است اما اگر خیالتان از بابت تنی چند از رفقایتان راحت است، می توانید ویژگی های امنیتی واتس اپ را طوری تنظیم کنید که فقط تعداد خاصی از مخاطب ها استوری تان را ببینند.
خوب است هر چند مدت یک بار مخاطبین خود را وارسی کنید و آن هایی که تمایل ندارید تا استتوس تان را چک کنند را حذف کنید. این بهترین راه برای جلوگیری از ارسال استتوس برای افرادی است که شاید روی اعصابتان باشند.
برای این که بتوانید خیال دوستان تان را از این بابت راحت کنید حتما این مقاله را برای آن ها ارسال کنید اما نکته ای که باید توجه کنید این است که به طور پیاپی اخبار واتس اپ را دنبال کنید چرا که شاید یک روز تصمیم آن ها عوض شود و بخواهند این اطلاع رسانی را دوباره از سر گیرند! پس مراقب باشید تا غافلگیر نشوید.
آیا سوالی در این باره دارید؟
منبع
Source: GooyaIT

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال و برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.