منذر ماخوس سخنگوی کمیته عالی گفتگوها گفت: بله، نشست های ژنو جمعه آغاز خواهد شد و ما در آن حضور نخواهیم داشت زیرا ما هنوز تصمیم خود را نگرفته ایم .
کمیته عالی گفتگوها به طور مشخص دسامبر برای نمایندگی گروه های مهم سیاسی و مسلح (تروریست های تکفیری) مخالفان در گفتگوهای غیر مستقیم با دولت سوریه تشکیل شد .
ماخوس گفت: ما به نشست های خود فردا در ریاض ادامه خواهیم داد. ما هنوز درخصوص شرکت کردن درگفتگوهای ژنو تصمیمی نگرفته ایم.
پیشتر، فرستاده سازمان ملل در سوریه در نامه ای خطاب به ملت سوریه مصرانه درخواست کرده بود گفتگوهای ژنو به نتیجه برسد و پنج سال جنگ دیگر کافی است .
استفان دی میستورا در ویدئویی با اشاره به نشست های قبلی که از آغاز مناقشه در مارس ۲۰۱۱ برگزار شده و همه به شکست انجامیده است گفت: شما شاهد کنفرانس های زیادی بوده اید . این کنفرانس نباید به شکست منجر شود.
وی افزود: اکنون ،ما نیاز داریم که شما از هیئت های شرکت کننده در کنفرانس بخواهید و به آنان بگویید دیگر نمی توانند این فرصت را از دست بدهند.
دی میستورا تاکید کرد: این بار باید گفتگوها به نتیجه برسد.